• Om oss
  • Vårt ansvar
  • Utbildning
  • Jobb
  • Pressrum
  • Bli medlem
  • Om oss
  • Vårt ansvar
  • Utbildning
  • Jobb
  • Pressrum
  • Bli medlem
  • Nyheter 2024
  • Nyheter 2023
  • Nyheter 2022
  • Nyheter 2021
  • Nyheter 2020
  • Nyheter 2019
  • Nyheter 2018
  • Alla nyheter om Chark-SM 2022

Nyheter 2020

18 december 2020

Efterlängtad kompetens-satsning för kött- och chark

16 november 2020

Snart dags för riktiga Brexit – det här bör du förbereda dig på

2 november 2020

Bara återvinningsbara förpackningar för HKScan

29 oktober 2020

Tydlighet i märkningen – inte ”vegokorv” eller ”vegoburgare”

14 oktober 2020

Gymnasieutbildningar inom kött- och chark saknas i Sverige

28 augusti 2020

Mer medel till ReduSalt för att minska salthalten i mat

13 augusti 2020

Chark-SM flyttas fram till 2021

4 juli 2020

Kött- och fågelbranschen lämnar avgiftsutredningen

25 juni 2020

Landets bästa styckare ska koras under Chark-SM

24 juni 2020

Fokus på enskilda produkters prestanda i Coops nya modell

27 april 2020

E-handelstjänst på rekordtid blev lösningen för Globe Foods

21 april 2020

Succé för grillfilmerna från Petterssons Chark i Boden

20 april 2020

Stängda gränser under Corona påverkar köttbranschen

17 mars 2020

Angående Coronavirus (covid-19)

14 januari 2020

Branschens kompetensbehov ska kartläggas – för 2 miljoner

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vår branschbevakning: magnus.darth@kcf.se

För medlemmar

Logga in i vår portal

Vår film om branschen

Se filmen >>

Kontakt

Storgatan 19
Box 5501
114 85 Stockholm

info@kcf.se

Sociala medier
Följ KCF på Twitter
Copyright © Kött- och Charkföretagen