Nyheter 2019 26 november 2019 Chark-SM tillbaka i branschens regi 5 november 2019 Straffa inte företag som satsar på hållbarhetsåtgärder, WWF! 24 oktober 2019 Mot mer hållbara transporter – nu tar KLS Ugglarps nästa steg 21 oktober 2019 Landsbygdsminister Jennie Nilsson på unikt studiebesök 21 oktober 2019 Handlingskraft och långsiktigt hållbarhetsarbete prisat 11 oktober 2019 Klimatsmartare svenska gårdar – nytt initiativ från HKScan 7 oktober 2019 Extremt marknadsläge för kött inom EU 1 oktober 2019 Otillbörliga affärsmetoder måste stoppas 18 september 2019 Kinas ambassadör studerade svensk livsmedelsproduktion 15 juli 2019 Kompetensfrågan i fokus på KCF:s högnivåmöte i Almedalen 31 maj 2019 ”Vi måste öka intresset för hantverket” 28 maj 2019 ”Stor möjlighet för branschen att ta socialt ansvar” 22 maj 2019 Peak meat och ökad e-handel – en bransch i förändring 14 maj 2019 Svar direkt: Hur påverkar EU-valet kött- och charkföretag? 7 maj 2019 Ökade råvarukostnader stor utmaning för företagen 2 april 2019 E-handel och hållbarhet i fokus den 16 maj 25 mars 2019 Nytt Branschråd för Kött och Chark bildat 25 mars 2019 Nystart för Nationella rådet för Livsmedelsstrategin 12 mars 2019 Ökat kunskapsläge om lammkött 28 februari 2019 KCF i juryn till Årets Livsmedelsexportör 2019 21 februari 2019 KCF träffar regeringens utredare 1 februari 2019 KCF kommenterar nyheten om polskt kött från sjuka slaktdjur 29 januari 2019 E-handel och hållbarhet i fokus den 16 maj 21 januari 2019 Mot Sveriges mest ansvarstagande bransch 17 januari 2019 Rapport från EAT Lancet om hälsosam och hållbar mat 2050 15 januari 2019 KCF svidar om till ny digital kostym