Möt branschens toppnamn på Kött & Charkuteridagarna den 17 oktober i Malmö!
En av våra huvudtalare är Mats Heljestrand, Kategorichef Kött på ICA Sverige AB. Mats kommer att dela med sig av insikter om ICA:s fortsatta höga efterfrågan på kött och charkuterier – med fokus på svenskt kött. Han deltar i vårt avslutande Marknadspass med temat “Marknad i fokus: Går vi mot bättre tider?”, där han får sällskap av fler branschprofiler som ger oss viktiga framtidsspaningar.
Marknadspasset bjuder även på:
- Carl Eckerdal, Chefekonom på Livsmedelsföretagen: Är vi på väg ur de tuffa tiderna?
- Caroline Uddström, Sales Director Advanced Analytics Nordics, och Mette Berggren, Senior Sales Consultant Advanced Analytics Sweden: Lägger vi mer kött på tallriken framöver?
Utöver marknadspasset erbjuder dagen flera spännande programpunkter:
Automation & Effektivisering för konkurrenskraft
- Dennis Brandborg Nielsen, Centerchef, Danish Meat Research Institute: Varför jobba med automation?
- Lars-Gustaf Gustafsson, RISE/ Produktionslyftet: Produktionseffektivisering – vad är slöseri och hur påverkar det företagens utvecklingsmöjligheter?
Morgondagens krav på hållbarhet
- Nicklas Amelin, EU-expert, Livsmedelsföretagen: Vad händer med Farm to Fork och EU:s gröna giv efter valet?
Panelsamtal med:
- Mattis Bergquist, Hållbarhetschef, Coop Sverige
- Elina Matsdotter, Hållbarhetschef, Scan Sverige AB
- Emelie Hansson, Hållbarhets- och kvalitetschef, Martin & Servera
- Märta Jansdotter Aguirre, VD, Gröna gårdar AB
Inspiration- och trendföreläsning
- Lennart Wallander, VD på Food & Friends: Exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspaning för mat, måltider och dryck.
Missar du detta? Nej, det här är ett event du inte får missa om du arbetar inom kött- och charkuteribranschen!
🗓 När? 17 oktober 2024
📍 Var? Slagthuset Malmö
Vi avslutar dagen med den spännande finalen i Styckar-SM och en festlig bankettmiddag med prisutdelning i Chark-SM och Styckar-SM .