Anmälan öppen till Kött och Charkuteridagarna

Kött & Charkuteridagarna 16-17 oktober är fyllda med inspirerande konferensprogram som tar upp framtida utmaningar, myllrande branschmässa, mingel och diskussioner med branschkollegor! Dagarna avslutas under festliga former med bankett där de svenska mästarna i Chark-SM och Styckar-SM får ta emot sina pokaler.

Eventet har arrangeras vartannat år sedan 2001 och för att bredda evenemanget och nå ut till hela Sverige har livsmedelsbranschens största event börja turnera i landet. Tidigare år har Göteborg stått värd och i år flyttas det till Slagthuset, ett stenkast från Malmö centralstation. En byggnad med anrik historia, mycket karaktär och fantastiskt läge. Allt som behövs för att skapa de bästa förutsättningar för möten mässa, konferens, tävling och middag.

Varmt välkommen till årets största händelse för dig i kött- och charkuteribranschen!

Läs mer om Kött & Charkuteridagarna, Chark-SM och Styckar-SM här.

Anmäl dig och dina kollegor till årets största händelse inom kött-och charkuteribranschen här.

Är du ett tillverkande företag? Kul, då anmäler du dina tävlingsprodukter här! Det går bra att lägga till eller justera listan fram till stängningsdagen 23 augusti.