Nu klart: Kött och Chark-SM 2024 arrangeras i Malmö

För att bredda evenemanget och nå ut till hela Sverige kommer livsmedelsbranschens största event, Kött & Chark-SM, att börja turnera i landet. Från Göteborg 2022 kommer Kött & Chark-SM, som arrangeras av KCF och tidskriften Kött & Chark, att äga rum i Malmö nästa år.

Skriv in den 16 och 17 oktober 2024 i almanackan för att vara säker på att inget kommer i vägen för evenemanget Nr 1 för alla som arbetar med kött och chark. På anrika Slagthuset mitt i staden intill Centralstationen samlas vi för ett tvådagars evenemang med ett digert program:

  • Styckar-SM, som var en uppskattad nyhet 2022, återkommer. Målsättningen är att även styckning av nöt kommer att ingå i tävlingen 2024.
  • Branschens leverantörer visar upp sig och tar med sig nya idéer och de senaste innovationerna i en mässa med cirka 50 utställare.
  • Under båda dagarna kommer besökarna att få träffa nyckelpersoner för branschen i aktuella föreläsningar och seminarier.
  • Traditionsenligt avslutar vi med en stor galamiddag där Sveriges främsta kött- och charkprodukter offentliggörs och de Svenska mästarna koras.

Kött & Chark-SM är en mycket viktig mötesplats för branschen för att lyfta fram hantverket, kvalitet och innovation. Det är också positivt att evenemanget nu kommer att börja turnera runt i landet för att nå ut till fler, säger Magnus Nilsson, ordförande Kött och Charkföretagen.

Vi är mycket glada att arrangera Kött & Chark-SM 2024 i Malmö med stöttning från både Malmö stad och Region Skåne. Det kommer att stärka evenemanget och även branschen i regionen, säger Magnus Därth, vd Kött och Charkföretagen.

Vi ses i Malmö den 16-17 oktober 2024!

Se mer från Kött & Chark-SM 2022.