Chark-SM 2022 är igång – dags att skicka in ditt tävlingsbidrag

I år arrangeras Chark-SM för elfte gången i Göteborg den 26 och 27 oktober, men redan nu har tävlingen öppnat för inlämnande av bidrag.

– Det är glädjande att se att så fort anmälan öppnade så har redan ett stort antal produktanmälningar kommit in. Det visar hur viktigt Chark-SM är för vår bransch och det är kul att tävlingen nu är tillbaka i branschens egen regi, säger Magnus Därth, vd Kött & Charkföretagen.

Nyheter 2022

I år presenteras också en helt ny tävlingsklass för vego, lakto-ovo vegetariska och veganska produkter. Inträdet till mässan och konferensen den 27 oktober är kostnadsfritt och alla KCF-medlemmar får också rabatt på banketten och tävlingsdeltagandet. Fler nyheter kommer, så håll dig uppdaterad.

Branschdagen Chark-SM sker den 27 oktober men i år tjuvstartar Chark-SM redan dagen innan, den 26 oktober, med Kött och Charkföretagens (KCF) Kvalitetsnätverk, följt av KCF:s årsstämma. Dagen avslutas med mingelmiddag i mässlokalen för alla som är på plats den 26 oktober.

Chark-SM sker i år för första gången i ett samarbete mellan tidskriften Kött & Chark och branschorganisationen Kött & Charkföretagen (KCF).

Sista dag att registrera produkter är den 29 augusti. Anmäl dina produkter här!