Tema: Marknaden efter Corona och otillbörliga handelsmetoder
Den 28 oktober är det dags igen för Kött och Charkföretagens årskonferens som i år genomförs digitalt.
Årets konferens tar upp två aktuella teman: marknaden efter Corona och tillsyn av otillbörliga handelsmetoder.
Joakim Sköld-Östling, affärsområdeschef Färskvaror Martin & Servera, och Caroline Westerholm, chef Kategoriområde kött och chark ICA Gruppen, diskuterar marknaden efter Corona i butik och på restaurang.
Martin Bäckström, enhetschef för Enheten för otillbörliga handelsmetoder på Konkurrensverket, berättar om tillsyn av otillbörliga handelsmetoder.
Under konferensen presenterar också Karin Nelson, från Demoskop, KCF:s Konsumentundersökning för 2021, den genomförs för femte året i rad. Du får även en demonstration av branschens nya digitala utbildning av Kött och Charkföretagens vd Magnus Därth.
Program:
13:00 – 13:05
Magnus Därth, vd, Kött och Charkföretagen hälsar välkommen
13:05 – 13:15
Kött och Charkföretagens konsumentundersökning 2021
Karin Nelson, Demoskop
13:15 – 13:40
Marknaden efter Corona – butik och restaurang
Joakim Sköld-Östling, Affärsområdeschef Färskvaror, Martin & Servera och Caroline Westerholm, Chef Kategoriområde kött och chark, ICA Gruppen
13:40 – 13:55
Tillsyn av otillbörliga handelsmetoder – varför och hur
Martin Bäckström, Enhetschef Enheten för otillbörliga handelsmetoder, Konkurrensverket
13:55 – 14:00
Demo av branschens digitala utbildning
14:00 – 14:45
KCF:s årsstämma (endast för medlemmar)
Titta på konferensen i efterhand: