KCF svidar om till ny digital kostym

Som du säkert redan märkt så ser inte allt ut som vanligt här på kcf.se. Nu blir vi ännu bättre på att kommunicera vår verksamhet för er medlemmar. Idag presenterar vi en ny webbsida där du lätt kan få information och hitta aktuella  nyheter om branschen.

Med en uppfräschad design och uppdaterad struktur har vi lagt stort fokus på att skapa ett levande nyhetsflöde med pressmeddelanden från KCF, branschrelaterade nyheter och Twitterflöde. Vi har även gjort det tydligare hur man som branschföretag blir medlem i KCF.

– Den digitala uppfräschningen går hand i hand med vår strävan efter att vara en sådan bra samarbetspartner för våra medlemsföretag som möjligt. Nu blir det lättare att följa våra åtaganden och aktiviteter i branschrelaterade och näringspolitiska frågor, säger Magnus Därth, vd för Kött och Charkföretagen.

Funderar ditt företag på att bli medlem i Kött & Charkföretagen?
Läs mer här