Seminarieserie: Framtidens livsmedelsproduktion 

Upptäck framtidens livsmedelsproduktion – seminarieserie och workshops för dig i branschen

Hur påverkar teknikutvecklingen framtidens livsmedelsproduktion – och hur kan vi som branschaktörer vara med och driva den framåt? Sweden Food Arena bjuder in till en kostnadsfri seminarieserie för dig som vill utforska möjligheterna med ny teknik inom livsmedelssektorn.

Fyra teman – en gemensam framtid

Seminarieserien består av fyra digitala tillfällen där varje träff fokuserar på ett specifikt område inom teknik och innovation:

  • Digitalisering och automation

  • AI och datadrivna beslut

  • Bioteknik och alternativa råvaror

  • Cirkularitet och hållbar produktion

Tillsammans ger dessa teman en inspirerande översikt över hur ny teknik kan bidra till en effektiv, hållbar och framtidssäkrad livsmedelsproduktion.

Workshop i tre städer – fördjupa och påverka

Efter den digitala seminarieserien erbjuds du som deltagare möjlighet att delta i en fysisk workshop. Dessa arrangeras vid tre olika tillfällen och på tre olika orter:

  • Malmö – 21 maj

  • Stockholm – 28 maj

  • Umeå – 4 juni

Workshopen ger möjlighet att fördjupa sig i de teman som behandlats under seminarierna, diskutera konkreta utmaningar och behov i branschen, samt bidra med inspel till framtida satsningar. Ett utmärkt tillfälle för nätverkande och gemensamt lärande!


🔗 Läs mer och anmäl dig här:
https://swedenfoodarena.se/valkommen-till-framtidens-livsmedelsproduktion-en-seminarieserie-for-dig-som-vill-utforska-teknikens-mojligheter/