KCF vårträff 22 maj 2025

Den 22 maj samlas vi för årets stora vårträff – en eftermiddag och kväll fylld av inspiration, branschinsikter och nätverkande! Alla medlemmar och externa partners är varmt välkomna att delta. Vi håller till på Näringslivets Hus, Storgatan 19 i Stockholm, där hela programmet äger rum.
I år har vi dessutom äran att välkomna statssekreterare Daniel Liljeberg, som kommer att ge en aktuell lägesbild av viktiga frågor för vår sektor samt möta våra medlemmar.
Program
Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Datum: 22 maj 2025
Kl. 13.00-14.00 – Lunch serveras i Stallet
Vi inleder dagen med en gemensam lunch där du får möjlighet att träffa kollegor och knyta nya kontakter.
Kl. 14.00-15.00 – Konferensprogram, del 1. Lokal Wallenbergaren
- Kött & Charkuteriföretagen hälsar välkomna – Vi inleder med en kort uppdatering om ökade lobbyinsatser.
- Vad innebär den nya LOH (UTP) -lagen? – Martin Bäckström (Konkurrensverket) & Kajsa Fernö Thomsson (Livsmedelsföretagen) reder ut vad lagen betyder för branschen.
- Framtidens gris – Elina Matsdotter (Scan Sverige AB) delar de senaste insikterna.
- Alternativ till rökaromer – Kerry Group presenterar nya lösningar. På scen från Kerry Group är Zeynep Ilkbahar (Global Taste Regulatory Affairs Senior Director), Oliver Saalman och två tekniska experter Mattias Nilsson och Matthias Schlingmeyer.
Kl. 15.00-16.00 – Mingel & kaffe
En chans att fortsätta samtalen och nätverka i en avslappnad miljö.
Kl. 16.00-17.00 – Konferensprogram, del 2
- Lönsamhet & effektivisering i produktionen – Karin Andersson (RISE) och Maria Rydbeck (Direkt Chark) ger perspektiv på utmaningar och möjligheter.
- Bristen på svenskt nötkött – varför och hur går trenden att vända?
Paneldiskussion med Henrik Lander (Sveriges Nötköttsproducenter), Hans Agné (Svenska Köttföretagen), Dennis Hörnquist (KLS) och Eric Jaeger (ICA Gruppen). - Statssekreterare Daniel Liljeberg ger en uppdatering om aktuella politiska frågor som påverkar vår sektor och tar sig tid att möta våra medlemmar.
Kl. 17.00-18.00 – Drink & mingel
Vi rundar av konferensprogrammet med en fördrink och fortsatt nätverkande.
Kl. 18.00 – Trerätters middag
Kvällen avslutas med en utsökt middag i gott sällskap.
Specialkost? Inga problem. Mejla anna.hertzman@kcf.se så löser vi det.
Anmälan till Vårträffen har stängt. Om du inte hann med att anmäla dig vänligen mejla anna.hertzman@kcf.se för att bli uppsatt på väntelista.
Välkommen önskar Kött & Charkuteriföretagen!