Möt branschens toppnamn på Kött & Charkuteridagarna den 17 oktober i Malmö!

En av våra huvudtalare är Mats Heljestrand, Kategorichef Kött på ICA Sverige AB. Mats kommer att dela med sig av insikter om ICA:s fortsatta höga efterfrågan på kött och charkuterier – med fokus på svenskt kött. Han deltar i vårt avslutande Marknadspass med temat “Marknad i fokus: Går vi mot bättre tider?”, där han får sällskap av fler branschprofiler som ger oss viktiga framtidsspaningar.

Marknadspasset bjuder även på:

  • Carl Eckerdal, Chefekonom på Livsmedelsföretagen: Är vi på väg ur de tuffa tiderna?
  • Caroline Uddström, Sales Director Advanced Analytics Nordics, och Mette Berggren, Senior Sales Consultant Advanced Analytics Sweden: Lägger vi mer kött på tallriken framöver?

 

Utöver marknadspasset erbjuder dagen flera spännande programpunkter:

Automation & Effektivisering för konkurrenskraft

  • Dennis Brandborg Nielsen, Centerchef, Danish Meat Research Institute: Varför jobba med automation?
  • Lars-Gustaf Gustafsson, RISE/ Produktionslyftet: Produktionseffektivisering – vad är slöseri och hur påverkar det företagens utvecklingsmöjligheter?

Morgondagens krav på hållbarhet

  • Nicklas Amelin, EU-expert, Livsmedelsföretagen: Vad händer med Farm to Fork och EU:s gröna giv efter valet?

Panelsamtal med:

  • Mattis Bergquist, Hållbarhetschef, Coop Sverige
  • Elina Matsdotter, Hållbarhetschef, Scan Sverige AB
  • Emelie Hansson, Hållbarhets- och kvalitetschef, Martin & Servera
  • Märta Jansdotter Aguirre, VD, Gröna gårdar AB

Inspiration- och trendföreläsning

  • Lennart Wallander, VD på Food & Friends: Exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspaning för mat, måltider och dryck.

Missar du detta? Nej, det här är ett event du inte får missa om du arbetar inom kött- och charkuteribranschen!

🗓 När? 17 oktober 2024
📍 Var? Slagthuset Malmö

Vi avslutar dagen med den spännande finalen i Styckar-SM och en festlig bankettmiddag med prisutdelning i Chark-SM och Styckar-SM .