Är du redo att utforska framtidens förpackningar?

Den 16 oktober drar vi igång Kött & Charkuteridagarna i Malmö med ett spännande förpackningsseminarium för alla som arbetar inom eller i anknytning till kött- och charkuteribranschen. Ta chansen att lära dig om de senaste innovationerna, trenderna och hållbarhetslösningarna som formar morgondagens förpackningar.

Våra experter på plats kommer bland annat att prata om:

  • Carina Jenny Manestam, Kundansvarig, Näringslivets Producentansvar – Producentansvaret för förpackningar 2024
  • Mats Jeppsson, Innovation Manager, Emballator – Lagstiftning och trender
  • Henrik Pålsson, Professor i Förpackningslogistik, Lunds universitet – Klimateffektiva förpackningar
  • Erik Månsson, CEO, Innoscentia AB – Framtidens smarta förpackningar
  • Marie Malmberg Lavsen, VD, Packbridge – Helhetsperspektiv och samarbete för hållbara förpackningar
  • Andre Hindersson, CEO & Founding Partner, Designkontoret Silver – Kommunikation genom förpackningar i butik

    Missar du detta, missar du viktiga insikter för din verksamhet! Få kunskap om hur din verksamhet kan ligga i framkant när det gäller design, hållbarhet och innovation.

    Vi avslutar dagen med en härlig mingelmiddag i branschutställningen.

    Välkommen till en eftermiddag fylld med inspiration, kunskap och framtidsspaningar kring förpackningar!