Förpackningsseminarium 16 oktober, Slagthuset i Malmö

Varmt välkommen till en eftermiddag som täcker in det mesta och mer därtill när det gäller förpackningar! Här får du ta del av spaningar om smarta förpackningar, klimateffektiva förpackningar, säljande förpackningar och givetvis blir det genomgång av nya förpackningsförordningen.

Mats Jeppsson, Innovation Manager, Emballator: Lagstiftning och trender
Erik Månsson, CEO, Innoscentia AB: Smarta förpackningar
Henrik Pålsson, Professor, Förpackningslogistik Lunds Tekniska Högskola: Klimateffektiva förpackningar – forskningsfront och innovation
Carina Jenny Manestam, kundansvarig Näringslivets Producentansvar, NPA: Producentansvar för förpackningar 2024
Marie Malmberg Lavsen, VD Packbridge
Andre Hindersson, medgrundare av varumärkes- och designbyrån Silver: Hur man kommunicerar med förpackningen i butik
Kött och Charkuteriföretagen i Sverige avslutar med att presentera resultat från en rykande färsk konsumentundersökning & medlemsundersökning

– Jag ser fram emot att dela mina tankar om vad som krävs för att nå konsument trots mindre display yta på förpackningen. Jag kommer även att diskutera de utmaningar vi inom branschen står inför när det gäller hållbarhet, ur byråns perspektiv, och vad vi kan göra redan nu för att möta dessa. Genom mitt arbete med strategisk design för både nationella och internationella varumärken har jag samlat värdefulla insikter, säger Andre Hindersson från designbyrån Silver som är rankad bland världens topp 20 varumärkes- och designbyråer enligt Pentawards.

Förpackningsseminariet är en del av Kött & Charkuteridagarna 16-17 oktober i Malmö. Alla som är en del av kött-och charkuteribranschen är välkomna att delta.

📍 Slagthuset Malmö 16 oktober kl 14.30 – 17.00
💰 Förpackningsseminariet är kostnadsfritt men kräver anmälan

Efter avslutat förpackningsseminarium avrundar vi kvällen med mingelmiddag i branschutställningen.

Läs mer om Kött & Charkuteridagarna här.

Anmäl dig till förpackningsseminariet här.