Nominera till Livsmedelspriset – låt kött- och charkbranschen ta plats!

Sedan 1964 har Livsmedel i fokus årligen delat ut Livsmedelspriset till en person, organisation eller ett företag som på ett inspirerande och innovativt sätt bidragit till livsmedelsnäringens utveckling och konkurrenskraft.

Vi på Kött- och Charkuteriföretagen vet att det finns många fantastiska initiativ, satsningar och företag i vår bransch som förtjänar att uppmärksammas – så varför inte nominera dig själv, din organisation eller någon annan aktör som gör skillnad?

Viktiga datum att ha koll på:

  • 22 april – Sista dag för att nominera

  • 22 maj – Finalisterna presenteras

  • 11 september – Vinnaren avslöjas under banketten på Livsmedelsdagarna i Tylösand

2024 års vinnare blev Mylla, som prisades för sitt nytänkande arbete med att skapa hållbara distributionsvägar för småskaliga producenter.

Nu är det vår tur!

Vi uppmuntrar alla våra medlemmar att ta chansen – nominera ett kött- och charkuteriföretag som är med och utvecklar framtidens livsmedelsbransch.

Läs mer och nominera här