HKScan lanserar #korvdalen under Almedalsveckan i Visby

För att uppmärksamma lantbrukets viktiga roll för en livskraftig svensk livsmedelsproduktion har HKScan i år tagit fram var sin korv med bröd till samtliga partiledare som kommer att serveras under Almedalsveckan. 

Korven har varit närvarande i politiken, inte minst under den senaste valrörelsen, och nu tar den steget in i Almedalen. Med satsningen #korvdalen vill HKScan belysa hur det svenska lantbruket bidrar till en resursklok och trygg livsmedelsförsörjning med en djurvälfärd i världsklass.

Korvarna som serveras är specialkomponerade efter respektive politikers personlighet och smak, till exempel får Ebba Busch en hjärtlandskorv i lyxförpackning och Magdalena Andersson får en riktig klassiker med ketchup, senap, bostongurka och rostad lök.

 

Här är hela partiledarmenyn:

Nooshis korv
Bygg en starkare Halv Special

Magdalenas korv
En krångelfri klassiker – bara korv, inget käbbel

Ebbas korv
Hjärtlandets korv i lyxförpackning

Ulfs korv
Nu får vi ordning på korven!

Johans korv
En korv är alltid en korv – och den ska serveras med extra-allt

Märtas korv
Alla ska med när Sverige äter korv

Jimmies korv
Mindre snack – mer korv

Murres korv
Närodlad korv från myllan

.

.

 

Är du nyfiken på partiledarkorvarna? Läs mer här